Jeg er meget stolt over å være sykepleier, og minst like stolt over å være stomisykepleier. Stomisykepleie er lidenskap for meg, jeg har arbeidet innen dette spesialistområdet i mer enn 25 år.

Min første jobb som sykepleier var på en avdeling for generell kirurgi. I løpet av de første måneden var jeg heldig og hadde fornøyelsen av å pleie en ung mann, og blant mange andre erfaringer var det hans historie som inspirerte meg til å ta fatt på stomisykepleie. Han skrev en meget beskrivende og følelsesladet historie med tittelen “Hvem vil være en kenguru” Historien reflekterte om hvordan det var å leve med ulcerøs colitt, deretter livet med ileostomi og til slutt hvordan han ble vant til å leve med et ileo-analt reservoar.

Jeg høstet mange erfaringer på colorektal-/endokrin-/urologi-avdelingen, og etter noen år var jeg heldig og fikk min første ansettelse som stomisykepleier i Oxford.

Oxford Radcliffe Hospitals NHS Trust (som det het den gangen) er et stort universitetssykehus, og dermed var det uunngåelig at vi ble eksponert for en lang rekke tarmrelaterte problemer; noen var ganske vanlige mens andre ikke var så velkjente! Vi behandlet mange pasienter, alt fra premature nyfødte til personer i 80-årene med ulike colorektale tilstander, og det var mange som fikk lagt ut stomi. I 1998 var jeg så heldig at jeg fikk stillingen som Lead Nurse for Stoma and Colorectal Nursing i Oxford. Det var en fantastisk mulighet til å lede et stort team av spesialsykepleiere som alle arbeidet innen området med colorektale lidelser som omfattet stomipleie, colorektale lidelser, endoskopier samt bekkenbunnproblemer.

Tidlig på 2000-tallet etablere vi en av de aller første sykepleierledete klinikker for ileo-anale reservoarer i UK etter en svært positiv pilotstudie som utredet pasientenes oppfatninger. Klinikken hadde en enorm positiv innvirkning på kvaliteten på pleien som ble gitt til denne pasientgruppen. Klinikken utviklet seg raskt, og vi møtte mange nye pasienter hver uke og utførte prosedyrer for utredning som også omfattet endoskopier. Dette var drivkraften bak at jeg begynte på min Nurse Practitioners Master’s Degree, der jeg til min avhandling gjennomførte en fenomenologisk forskningsstudie som omfattet flere pasienter som levde med et ileo-analt reservoar.

Jeg begynte i en klinisk stilling i the Research and Development Team for Salts Healthcare i 2012. Denne rollen ga meg muligheten til å gi en klinisk synsvinkel på utviklingen av stomiprodukter. Jeg arbeidet tett med pasienter og samlet inn deres innspill til prosjekter for produktutvikling, dessuten samarbeidet jeg med et dyktig team med designingeniører.

I 2017 var jeg så heldig at jeg ble innvalgt som nestleder i den britiske komiteen i the Association of Stoma Care Nurses (ASCN). Jeg synes at denne stillingen har vært umåtelig givende, men også svært utfordrende til tider. Dette er også en stilling som gjør at jeg kan støtte og representere stomipleie som spesialitet ved å være proaktiv og engasjert for å utvikle rollen vår nasjonalt i tillegg til å samarbeide med kolleger for å gi solid evidensbasert støtte til sykepleiere.

I januar 2020 begynte jeg i en ny stilling som Clinical Marketing Lead hos Salts Healthcare. Vi er et medisinsk utstyrsfirma som er svært opptatt av pasientene våre og de produktene og tjenestene vi kan tilby. Vi har forpliktet oss til verdiene bak "Empati, lytting og innovasjon for å forbedre liv".

Jeg håper å kunne øke bevisstheten hos pasienter og helsepersonell om arbeidet vi gjør i Salts. Dette kan innebære alt fra å dele spennende sider av arbeidet vårt innen Research and Development, utstilling og fremvisning av våre anerkjente produkter inne stomipleie samt promotering av arrangementer innen utdanning og opplæring, inkludert de akkrediterte kursene innen stomipleie som tilbys av Salts Academy.

 

Mine kontaktopplysninger:

Hvis du har noen spørsmål eller vil ha ytterligere informasjon, er det bare å kontakte meg:

E-post: angie.perrin@salts.co.uk​

LinkedIn: View Angie's LinkedIn profile

Twitter: View Angie's Twitter profile​

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler