Vi introduserer podcasten “Me, My Bag and I”

Hos Salts er vi alltid på jakt etter nye og spennende måter å kommunisere med mennesker som lever med stomi, dele dine historier fra virkeligheten og gi støtte.

Flere og flere ønsker å få informasjon og råd fra flere forskjellige kilder og kunne velge når og hvordan de vil ha det.

Vår månedlige podcast om stomi, “Me, My Bag and I” gir deg en uformell innsikt i hvordan det er å leve med stomi og er nå tilgjengelig for nedlasting og abonnement.

Vi vil ta for oss emner som blant annet hvordan man skal komme seg tilbake i arbeid, mental helse og mindfulness, viktigheten av støtte fra familie og sykepleiere, vanlige problemer og komplikasjoner samt noen av utfordringene unge stomipasienter står overfor når de reiser bort for å studere eller feste på Ibiza!

*Podcasten musikk med tillatelse fra: http://www.andrelouis.com/shorts/
 

Siste podcast-episoder

Sjekk de siste podcast-episodene fra Me, My Bag & I nedenfor:

 

Hvordan lytte til Me, My Bag and I

Klikk på lenkene nedenfor for å høre på Me, My Bag & I-podcasten, som er tilgjengelig på populære podcasting-plattformer:

 

Se podcastvideoene våre

Vi har lastet opp noen få podcastvideoer til YouTube-kanalen vår. Du kan se videoene våre ved å klikke på lenkene nedenfor:


#teambowelcancer

se video


A new lease of life

Se video


Love me, Love my stoma

se video


One step at a time

se video

Photo2

Last ned vår trinnvise veiledning

Last ned den trinnvise veiledningen til Salts podcast om stomi. Få vite hvordan du skal søke etter, abonnere, laste ned og høre på podcasten “Me, My Bag and I”.

Nedlasting

 

Med deg på for vårt månedlige e-Nyhetsbrev!

Abonner nå på vårt nyhetsbrev så du er oppdatert på alt som skjer med Salts Healthcare.

Meld deg på her

 

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler