Salts Healthcare er et av de eldste, familiedrevne selskaper i Storbritannia som har vokst til en internasjonal særdeles vellykket produsent av medisinsk utstyr.

I dag er familien vår mer mangfoldig enn noen gang før, men vårt engasjement til å utvikle produkter som endrer livet for pasienter er fremdeles den samme.

Salts Healthcare har sitt hovedkontor i Birmingham, Storbritannia, og er oppdelt i to avdelinger: Salts stomipleie, som utvikler og produserer utstyr til stomipleie og tilleggsprodukter; Medilink, et nasjonalt nettverk med 19 kundesentre som leverer stomi- og inkontinensprodukter fra alle produsenter.

Salts Healthcare foretar store investeringer i forskning og utvikling, og samarbeider med helsepersonell og utdanningsinstitusjoner med kontinuerlige forbedringer og innovasjon for å utvikle produkter som virkelig endrer liv.

 


Våre visjoner og verdier


Vi har omsorg, vi lytter og vi gjør innovasjoner for å forbedre liv, vi arbeider sammen for å finne bedre løsninger, griper sjanser og overvinner hindringer.

 

Omsorg

Alle som arbeider hos Salts Healthcare viser omsorg i sitt arbeid. Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre og viser ekte empati med kundene våre.

Finne ut mer

Lytting

Hos Salts Healthcare er det alltid noen vil lytte til problemene dine og gi deg råd. Vi er stolte over å være åpne, ærlige og tilgjengelige.

Finne ut mer

Innovasjon

Bare ved oppriktig forståelse av kundene våre kan vi utvikle de mest innovative produktene som endrer liv. Vi er alltids på utkikk etter måter å forsterke og forbedre design.

Finne ut mer

Forbedring av liv

Vi strever etter ypperste kvalitet ved å investere i våre medarbeidere og implementering av streng kvalitetskontroll for å sikre at kundene våre får eksepsjonelle produkter og tjenester.

Finne ut mer

 


Vårt firmaansvar


Salts Healthcare har forpliktet seg til "Empati, lytting og innovasjon for å forbedre liv". Denne visjonen blir understøttet av våre firmaverdier:
 

Det grønne
løftet

Vi har forpliktet oss til å gi tilbake til andre, beskytte miljøet og støtte våre medarbeidere.

Finne ut mer

Engasjert i forskning og utvikling

Vi er engasjert i kontinuerlig forbedring av produktutvalget vi tilbyr til kundene våre, og vi investerer tungt i forskning og utvikling.

Finne ut mer

Vi investerer i
våre medarbeidere

I Salts Healthcare har vi vært engasjert i Investors in People (IIP), og vi har holdt på i 20 år med å opprettholde de høyeste standarder for beste praksis, anerkjent av IIP i UK.

Finne ut mer

Salts endrer
liv

Hvert år støtter Salts Healthcare ulike veldedige formål som deres ansatte er opptatt av for å skape oppmerksomhet og samle inn sårt tiltrengte midler til disse gode formålene.

Finne ut mer

Salts Healthcare Eksport

Vi samarbeider med dyktige og erfarne personer over hele Europa, Asia, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Australasia.

 

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler