Photo1

Personvernerklæring

Informasjon om organisasjonen vår og nettstedet

Personvernet til alle kundene våre og brukere av nettstedet er svært viktig for oss hos i Salts Healthcare. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan dine personlige opplysninger vil bli behandlet. Vår personvernerklæring kan revideres sporadisk og derfor råder vi deg til å lese denne siden regelmessig for å sjekke vår personvernpolicy. Dette nettstedet er gitt av Salts Healthcare Limited, et selskap som er registrert i England og Wales med selskapsnummer 00074096. Du kan skrive til oss på adressen Richard Street, Aston, Birmingham, West Midlands, B7 4AA, Storbritannia eller web@salts.co.uk.

Anonym tilgang

Du kan få tilgang til hjemmesiden vår på nettstedet og bla igjennom nettstedet vårt uten å oppgi personlige opplysninger.

Lenker

Dette nettstedet har lenker til andre nettsteder som Salts Healthcare ikke har kontroll over. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på slike nettsteder eller for deres egen personvernpraksis eller for måten som opplysninger om deres brukere blir behandlet på. Spesielt, dersom ikke annet er uttrykkelig fastslått, er vi ikke representanter for disse nettstedene, og vi er heller ikke autoriserte til å representere på deres vegne.

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler For å få vite hvilke informasjonskapsler vi bruker samt hvorfor og hvordan du kan håndtere dem, gå til våre retningslinjer for informasjonskapsler her.

Data Innsamling

Vi samler inn de personopplysningen du legger inn frivillig mens du bruker tjenestene våre, inkludert navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi samler ikke inn opplysninger om våre besøkende fra andre kilder som offentlige arkiver eller registre, eller private organisasjoner.

Personopplysninger som samles inn vil bli enten bli brukt til kundeadministrasjon eller markedsføring. Det kan bli nødvendig å dele disse opplysningene med våre partnere og tjenesteytere for å kunne oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser. Vi samler ikke inn data for noen andre formål. Vi kan oppbevare dine personopplysninger i rimelig tid til disse formålene.

Dersom vi ønsker å bruke dine personopplysninger til et nytt formål, vil vi be om ditt samtykke ved at du setter et merke i en boks på stedet der dine personopplysninger blir innsamlet.

Hvordan bruker vi dine opplysninger til markedsføring?

Vi kan bruke opplysningene vi samler inn fra deg på dette nettstedet til å gi deg opplysninger om tjenester, nyhetsbrev, pressemeldinger og andre ting av interesse som vi mener vil være av sørlig interesse for deg. Vi kan kontakte via post, telefon eller interaktive medier som e-post og SMS. Når du gir oss din adresse, telefonnummer og e-postadresse, gir du samtidig samtykke til å bli kontaktet med disse metodene for disse formålene. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon om markedsføring fra oss eller våre partnere og tjenesteytere, kan du trekke deg. Du kan avslutte abonnementet med å motta slik informasjon når som helst ganske enkelt ved å sende oss en e-post med dine kontaktopplysninger og beskjed om at du vil avslutte abonnementet. Opplysninger om å avslutte abonnementet vil bli tydelig angitt på alle nyhetsbrev og utsendinger du mottar fra oss.

Ditt samtykke og andre personers opplysninger

Ved å gi oss dine personopplysninger, gir du oss ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger, inkludert følsomme personopplysninger, til formålene nevnt ovenfor. Du gir også samtykke til at vi kan overføre dine opplysninger, hvis nødvendig, til formålene nevnt ovenfor, til land eller jurisdiksjoner som ikke har samme beskyttelsesnivå for data som Storbritannia. Hvis v i foretar en slik overførsel, vil de eller vi, hvis hensiktsmessig, sette opp en kontrakt for å sikre at opplysningene dine blir beskyttet

Hvis du gir oss opplysninger om en annen person, bekrefter du at de har gitt deg tillatelse til å handle på deres vegne, samtykke til behandling av deres personopplysninger og at du har informert dem om vår identitet og formålene (som nevnt ovenfor) som deres personopplysninger vil bli brukt til. Når vi kontakter dem for første gang, kan vi fortelle dem hvor vi har fått opplysningene fra..

Fremlegging

Vi fremlegger ikke dine personopplysninger til noen andre organisasjoner under noen omstendigheter med mindre det er påkrevet i henhold til loven eller annen forskrift.

Sikkerhet

Vi tilbyr deg bruk av en sikker server når du sender bestillinger eller får tilgang til dine kontoopplysninger. SSL (programvaren på den sikre serveren) krypterer opplysningene før de sendes til oss. Vi treffer også hensiktsmessige tiltak for å sikre at de fremlagte opplysningene holdes sikret, nøyaktige og oppdaterte, dessuten at de bare blir oppbevart så lenge det er nødvendig for formålene de blir brukt til.

Vi har implementert sikkerhetspolitikker, regler og tekniske tiltak for å beskytte personopplysningene vi har kontroll over mot:

 • uautorisert tilgang

 • uriktig bruk og fremlegging

 • uautorisert endring

 • ulovlig sletting og utilsiktet tap

Alle våre ansatte og databehandlere som har tilgang til og er forbundet med behandling av personopplysninger, er forpliktet til å respektere konfidensialiteten av personopplysningene til våre besøkende

Oppdatering av personopplysninger

Du kan sende en forespørsel om en lesbar kopi av personopplysningene vi har samlet inn om deg ved å skrive til Data Protection Officer hos Salts Healthcare, Richard Street, Aston, Birmingham, B7 4AA, Storbritannia.

Disse opplysningene vil bli sendt til mot en avgift på £10, og du vil få disse opplysningen innen 40 dager; dette er i overensstemmelse med avsnitt 7 i Data Protection Act.

Vi kan kreve et bevis for din identitet før vi gir deg disse opplysningene.

Du har rett til å se igjennom alle data vi har om deg, og hvis det er relevant, kan du få dataene slettet, rettet eller fullstendiggjort.

Vi kan overvåke eller arkivere dine kommunikasjoner med oss som del av kvalitetskontroll og opplæringsformål.

Etterlevelse av personvern

Vår personvernerklæring er i overensstemmelse med Data Protection Act 1998.

Privacy Support

Hvis du har noen spørsmål om vår personvernerklæring eller sikkerheten på nettstedet vårt, send en e-post til web@salts.co.uk.

Del historien din

Copy for share to go here of the real life story lorem ipsum dolor sit amet, cnsectetur adipiscing elit. Curabitur efficitur eget ante in ornare. Donec ut tortor pharetra.

Sample lmage

Våre partnere og akkrediteringer

 • Medilink logo
 • BSF logo
 • SHA logo
 • Investors in People logo
 • BHTA logo
 • UTA logo
 • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler