Anatomi og fysiologi: Fordøyelsessystemet og urinveissystemet

Disse bildene kan lastes ned, skrives ut og brukes til å diskutere fordøyelses- og urinveissystemet og effekten den planlagte operasjonen vil ha på pasientens eget fordøyelses- eller urinveissystem.

Icon

Fordøyelsessystemet

finne ut mer informasjon

Icon

Urinveissystemet

finne ut mer informasjon

 
Photo2

Forklaring av colorektal- og urostomikirurgi

I dette avsnittet på nettstedet har vi lagt ut bilder som kan lastes ned, skrives ut og brukes til å gi nøyaktig beskrivelse av inngrepet pasienten skal gjennomgå.

Vis kirurgiinformasjon

 
Photo2

Ordliste stomi

Det er mange ord og uttrykk som brukes på pasientens reise for å få en stomi, og mange av disse er helt nye for pasienten. Disse kan være vanskelige å forstå og enda verre å huske. Det er grunnen til at vi har lagt med en “liste over uttrykk” i våre brosjyrer “Du og din”.

Finne ut mer

 

Informasjon til pasienter: Før stomioperasjonen, etter stomioperasjonen og å leve med en stomi

Dette er detaljerte avsnitt på nettstedet vårt som dekker hvert trinn på pasientreisen for å få en stomi. Denne informasjonen kan hentes frem hvis og når pasienten føler seg klar til å lese og fordøye disse avsnittene.

Før stomioperasjonen

Finne ut mer

Etter operasjonen

Finne ut mer

Å leve med en stomi

Finne ut mer

Photo2

Oversatte stomiråd

Snakker pasienten din et annet språk? Vi har en lang rekke av oversatte PDF-filer med en oversikt over råd for stomipleie.

Finne ut mer

 

Ileo-analt reservoar ressurspakke

Ileo-analt reservoar er blitt “gullstandard” for kirurgisk behandling av ulcerøs colitt (UC) og familial adenomatøs polypose (FAP). Denne ressurspakken er skrevet at helsepersonell og er utformet for å være til hjelp for de som pleier pasienter med ileo-analt reservoar og gir verdifull hjelp til å overvinne vanlige problemer.

Last ned brosjyrer om ileo-analt reservoar

Vi har tatt med de ulike brosjyrene fra denne pakken som du kanskje synes er nyttig å dele ut til dine pasienter med ileo-analt reservoar:

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo