Anatomi og fysiologi: Fordøyelsessystemet og urinveissystemet

Disse bildene kan lastes ned, skrives ut og brukes til å diskutere fordøyelses- og urinveissystemet og effekten den planlagte operasjonen vil ha på pasientens eget fordøyelses- eller urinveissystem.

Icon

Fordøyelsessystemet

finne ut mer informasjon

Icon

Urinveissystemet

finne ut mer informasjon

 
Photo2

Forklaring av colorektal- og urostomikirurgi

I dette avsnittet på nettstedet har vi lagt ut bilder som kan lastes ned, skrives ut og brukes til å gi nøyaktig beskrivelse av inngrepet pasienten skal gjennomgå.

Vis kirurgiinformasjon

 
Photo2

Ordliste stomi

Det er mange ord og uttrykk som brukes på pasientens reise for å få en stomi, og mange av disse er helt nye for pasienten. Disse kan være vanskelige å forstå og enda verre å huske. Det er grunnen til at vi har lagt med en “liste over uttrykk” i våre brosjyrer “Du og din”.

Finne ut mer

 

Informasjon til pasienter: Før stomioperasjonen, etter stomioperasjonen og å leve med en stomi

Dette er detaljerte avsnitt på nettstedet vårt som dekker hvert trinn på pasientreisen for å få en stomi. Denne informasjonen kan hentes frem hvis og når pasienten føler seg klar til å lese og fordøye disse avsnittene.

Før stomioperasjonen

Finne ut mer

Etter operasjonen

Finne ut mer

Å leve med en stomi

Finne ut mer

Photo2

Oversatte stomiråd

Snakker pasienten din et annet språk? Vi har en lang rekke av oversatte PDF-filer med en oversikt over råd for stomipleie.

Finne ut mer

 

Ileo-analt reservoar ressurspakke

Ileo-analt reservoar er blitt “gullstandard” for kirurgisk behandling av ulcerøs colitt (UC) og familial adenomatøs polypose (FAP). Denne ressurspakken er skrevet at helsepersonell og er utformet for å være til hjelp for de som pleier pasienter med ileo-analt reservoar og gir verdifull hjelp til å overvinne vanlige problemer.

Last ned brosjyrer om ileo-analt reservoar

Vi har tatt med de ulike brosjyrene fra denne pakken som du kanskje synes er nyttig å dele ut til dine pasienter med ileo-analt reservoar:

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler