Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Vi introduserer Confidence BE®– For alt du vil bli.

Det er en fornøyelse for oss i Salts Healthcare å annonsere lanseringen av Confidence BE® på blåresept fra 1. november. Det er vårt mest spennende produktutvalg hittil. Våre designere lyttet til hva brukerne ønsket og skapte en helt ny stomipose med en rekke smarte egenskaper slik at de kan fortsette å ha det komfortabelt, forbli trygge på sine evner og få frihet til å leve livet.

Du kan få vite mer om Confidence BE® lukkede poser og bestille vareprøver her.

Du kan få vite mer om Confidence BE® tømbare poser og bestille vareprøver her.

 

Vi gir kundene et valg for første gang!

Confidence BE® leveres i 3 farger – svart, hvitt og sand – og som lukket og tømbar og gir deg friheten til å matche stomiposen med undertøy, badetøy og andre klær. Confidence BE® har et nytt og glatt trekk som er meget vannavstøtende og tørker derfor hurtig og forhindrer svette. Den smarte “anti-sag”-sømmen er med på at posen beholder formen, også når den er full.

 

Sykepleiere elsker produktet!

Forhåndslanseringen fant sted ved den årlige konferansen til Association of Stoma Care Nurses i Storbritannia som fant sted i Glasgow 1.–3. oktober 2017. Responsen var overveldende, og tilbakemeldingene etter dette har vært svært gode og mange  stomisykepleiere er spente på å prøve dette produktet på pasientene! Her er en liten håndfull av kommentarene vi har fått fra sykepleierne som har sett Confidence® BE:

“Er absolutt henrykt over posene, særlig de svarte” stomisykepleier

“Elsker utseendet og den luksuriøse følelsen; de tømbare ser ut som lukkede poser” stomisykepleier

“Ser luksuriøs ut og føles ‘posh’. Veldig imponert med filteret som ikke trenger noen filterbeskyttelser og som fortsetter å virke, selv når det er vått” stomisykepleier

“Liker virkelig følelsen og utseende med posen, og det er flott å kunne tilby pasientene et valg av farger da det er mange som har spurt etter dette i lang tid nå” stomisykepleier

“Det jeg så er det beste jeg har sett på 15 år, så utrolig smart” stomisykepleier

Si farvel til ballooning, pancaking og lukt!

Confidence BE® inneholder også et intelligent nytt filtersystem med et aktivt kammer, og ballooning og pancaking er praktisk talt forsvunnet ifølge våre vurderinger. Kundene våre var henrykte over resultatene: de kunne sove hele natten, måtte ikke tømme luft ut av posen, de kunne glemme at den var der. Selve det nye filteret fjerner 83 % mer lukt enn tidligere filtre, og det er beskyttet på begge sider av et hydrofobt materiale. Dette innebærer at filterbeskyttelser hører fortiden til!

Si hei til en tømbar pose med en mindre, nett profil, akkurat som en lukket pose!

Den tømbare posen har et helt nytt og forbedret utløp som gjør det enklere å åpne, tømme, rengjøre og lukke den. Det skal bare brettes 4 ganger og sikres med vårt nye supersterke borrelåsmateriale. Utløpet brettes automatisk vekk under trekket så posen ser ut som en lukket pose.

Dette er bare noen få av de spennende nye egenskapene som Confidence BE® kan tilby.

Du kan få vite mer om Confidence BE® lukkede poser og bestille vareprøver her.

Du kan få vite mer om Confidence BE® tømbare poser og bestille vareprøver her.

Du kan få vite mer om Confidence BE® lukkede poser og bestille vareprøver her.

Du kan få vite mer om Confidence BE® tømbare poser og bestille vareprøver her.

 

 

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo