Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Salts Healthcare vinner britisk Life Science-pris for sin innovasjon

Salts Healthcare er utpekt som et av de mest fremtidsrettede selskapet innen medisin og helsestell i Storbritannia etter at de vant Medilinks nasjonale pris for ‘Innovasjon’. Det 300 år gamle familieeide firmaet fra Birmingham fikk anerkjennelse for forskning, design og produksjon av sitt nyeste produkt, Confidence BE®– – en banebrytende stomipose med en rekke smarte egenskaper slik at brukerne skal føle seg komfortable, trygge og fri til å leve livet slik de ønsker.

Confidence BE®  Produktutvalget ble lansert for helsepersonell i oktober 2017 som følge av det største forskningsprogrammet som noen gang er gjennomført av selskapet som har 600 ansatte og kontorer over hele Storbritannia og rundt om i hele verden. Produktutvalget ble øyeblikkelig en suksess og fikk fantastisk omtale av både helsepersonell og pasienter for design og innovativ bruk av materialer samt kundevennlige egenskaper. Begrunnelsen lød: ‘Tildelt for utviklingen av en innovativ teknologi, design og prosess som har frembragt en vesentlig forbedring innen forretningsdrift og fordelene for sluttbrukerne’.

Selskapene som vant de regionale prisene kom sammen for å se om de kunne vinne den prestisjefylte prisen. Dr Phil Hammond, fastlege, forfatter og kjent stemme i radioen delte ut prisene.

Bill Cruise, adm. dir. i Medilink UK sa: “Jeg gir mine gratulasjoner til Salts Healthcare og alle de andre finalistene. Det er fantastisk å være med på feiringen av den eksepsjonelle innsatsen innen Life Science og hva dette tilfører samfunnet.”

Philip Salt, administrerende direktør i Salts Healthcare sa: “Å si at vi er lykkelige over å få denne prisen kommer ikke i nærheten av hvordan hele forretningsområdet hat det for tiden. Dette er rett og slett en anerkjennelse av den enorme reisen som hver enkelt ansatt i hver eneste avdeling har foretatt for å skape et produkt i verdensklasse. Det er ikke bare produktet vi feirer med denne prisen – jeg vil takke menneskene bak det; deres design og kreativitet, internt teamwork, kjennskap til og empati med kundene våre samt produksjonsferdigheter av ytterste klasse. Helsepersonellet elsker produktet, pasientene elsker det og nå elsker sannelig våre likemenn det også.”

Salts Healthcare designer og produserer utstyr og tilbehør til stomipleie samt tilknyttede produkter, og selger dem over hele verden. De har 20 kontorer, 2 distribusjonssentre, et produksjonssenter samt R&D-lokaler over hele Storbritannia og distributører over hele verden. Selskapet vokser hurtig og har lagt inn store investeringer i forskning og utvikling (R&D), nye produkter og nye produksjonsmetoder de siste årene.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo