Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Salts Healthcare har strukket seg lenger enn forventet for DHC

Da Salts Healthcare første gang hørte om The Disabled and Helpless Children’s New Life Centre, Nepal (DHC), ville vi omgående hjelpe denne gode saken.
DHC er en frivillig organisasjon uten tilknytning til myndighetene som tar sikte på å gi omsorgsfylt hjemmemiljø med skolegang, helsestell og utvikling av livsferdigheter som er nødvendige for å hjelpe barn i Nepal som er funksjonshemmede og/eller uten muligheter til å bli selvstendige, uavhengige voksne.
En jente som virkelig trengte hjelp var Rakshaya. Hennes historie kommer nedenfor:

Rakshaya er 7 år og har polio. Faren hennes døde nylig, og moren kunne ikke forsørge sin store familie. Rakshaya levde på gaten og var avhengig av vennligheten fra fremmede.

Det var da Salts Healthcare engasjerte seg og donerte midler til DHC gjennom vårt program Salts Changing Lives. Dette nye programmet gir informasjon om alle måtene som vi støtter gode saker på hvert eneste år og setter søkelyset på alt det fantastiske arbeidet ulike veldedige organisasjoner utfører.
“Vi har forpliktet oss til å gi tilbake til andre, beskytte miljøet og støtte våre medarbeidere.”

Vår donasjon på £2000 til DHC innebærer at 2 unge jenter, den ene er Rakshaya, som tidligere levde i fattigdom nå kan finne et trygt hjem der de vil få omsorg og skolegang. De er nå garantert mat, skolegang, helsestell, klær og støtte fra andre barn i DHC.

For å bruke ordlyden fra DHC, vår donasjon har vært “mer enn forventet”.

Fremtidsplanene for DHC omfatter inkludering av 10 funksjonshemmede barn til, med særlig fokus på funksjonshemmede jenter. Besøk nettstedet til DHC for å få vite mer om dette svært gode formålet og hvordan du kan hjelpe ved å gå til www.dhcnlc.org.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo