Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Paul Henry – endelig en pose som gjør at jeg føler meg tiltrekkende!

Paul er en topptrent bygningsarbeider i som var i livets vår da han ble rammet av Crohns sykdom og fikk en rekke helseproblemer. Han ville ikke at en stomi skulle ødelegge hans veltrente kropp. Så endret alt dette seg da han oppdaget Confidence BE®

Paul visste først at noe var galt da han var 17 år begynte å få hemorroider. Han brukte suppositorier i 2 år, men utviklet abscesser som var så smertefulle at han ikke kunne sitte. Legene ga ham diagnosen Crohns sykdom og diskuterte muligheten for å legge ut en colostomy, og det var nedslående nyheter for Paul.
Siden han var barn har 50-årige Paul vært svært opptatt av trening og deltatt i alt fra basketball til friidrett. Tanken på å få en stomi var avskrekkende. “Jeg pleide å trene i parkene med bar overkropp. Kroppen min var som laget av sten. Jeg skulle altså bare ikke ta armhevinger i parken med en colostomipose som flagret i vinden”, husker Paul.

Dessverre ble ikke tingene bedre. Paul hadde problemer med inkontinens og ble redd for å spise. “Smerten var spå ikke at jeg ikke kunne gå. Jeg fikk beskjed om å endre kostholdet til noe smakløst, så jeg helte vann på mine cornflakes i stedet for melk – ingen pizzaer, ingen krydret mat. Men det ble ikke bedre”.
Pauls Crohn var aggressiv og ble stadig verre. I 2006 gikk han til fastlegen sin som insisterte på å legge ham innpå sykehus for utredning.

“Da jeg kom inn på sykehuset, trodde jeg at jeg gikk fort – inntil en gammel dame med gåstol gikk forbi meg. Da innså jeg at det ikke sto så bra til med meg.”
Etter en operasjon for å fjerne tykktarmen, var Paul glad for at smerten forsvant, men overveldet av alle medisinene han måtte ta for å fungere. I 2013 ble en coloskopi etterfulgt av en ileostomi for å fjerne tykktarmen.

Siden den gang har Paul vært bortimot smertefri og gjenopptatt treningsprogrammet som betyr så mye for ham, terrengsykling med hunden hans, Bullet, basketball, kalistenisk trening (gymnastiske øvelser) og svømming med barna.

Men så, under et colostomimøte i Storbritannia, fikk han se de nye Confidence BE®-posene og kunne ikke vente på å få fatt i dem. “Det første som overrumplet meg var fargen. Da jeg så de svarte posene, kunne jeg ikke tro det. Jeg hadde skreket og mast om at noen skulle lage en svart eller brun pose til meg.”

Paul liker det spesielle trekkmaterialet på posen som gjør trening mer behagelig og effekten av det intelligente filtersystemet med det unike designet. Filteret på Pauls gamle 2-delte produkt pleide å svikte hele tiden, og han var da nødt til å stoppe midt i treningen for å slippe luften ut.

“Det føles så utrolig behagelig nå, det er bare å la filteret gjøre jobben sin. Jeg pleide alltid å gå med støttebelter fordi jeg ikke ville ha en kjempestor bule på siden.” “Disse posene gir meg mye større trygghet. Filtrene er de beste jeg noen gang har vært borti”.

Det glatte designet av posen gjør at Paul er tryggere på å vise frem posen. “Det er som om å ha kjøpt nytt undertøy, du liker det du har kjøpt og vil gjerne vise det frem. Det er slike produkter som ser bra ut. Det ser faktisk sexy ut. Som jeg sier, jeg føler meg bra med dette. Jeg synes det passer meg”.

Paul har alltid vært opptatt av å ta seg godt ut, og Confidence BE® gjør at han synes bedre om seg selv. “Nå kan jeg se i speilet og like kroppen min. Jeg liker kroppen min enda bedre når jeg ser den svarte posen på siden fordi den er svært tiltrekkende. Dette er noe jeg gjerne vil gå med på stranden, uten å gå med et belte. Jeg forsøker ikke å skjule posen”.

 

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler