Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Natalie Gardner – gleder meg til å matche posen til flere antrekk

Etter gjentatte lekkasjer med de gamle posene, ga lanseringen av Confidence BE® den 31 år gamle bloggeren Natalie noe å skrive hjem om.

Natalie begynte å få tarmproblemer allerede da hun var 8 år, og da hun var 26 år fikk hun diagnosen Crohns sykdom. I april 2016 fikk hun vite at hun måtte gjennomgå en høyresidig hemikolektomi for å fjerne nedre del av tynntarmen og øvre del av tykktarmen.

“Det var faktisk på 30-årsdagen min at de fortalte meg at jeg måtte ha en ileostomi. Jeg ble operert noen dager senere. Alt skjedde veldig fort, med jeg hadde værtmed i en slags støttegruppe i ca. 6 måneder og jeg visste at de som var med der klarte seg godt, så det skremte meg ikke så mye”.

Natalie kom hjem i løpet av et par uker og ble pleiet av sin mor. Stomien begynte å virke ganske hurtig og alt var bra, til tross for en liten infeksjon som satte henne tilbake en kort stund. Helt til hun begynte å få lekkasjer.

“Da jeg kom ut fra sykehuset, bestilte jeg en annen pose enn den som stomisykepleieren hadde gitt, men jeg fikk endeløse problemer med den. Siden jeg var ny, visste jeg ikke om det var bare meg, men da jeg møtte kjæresten, fortalte han meg at dette ikke var normalt. Han har også stomi, og han foreslo at jeg skulle prøve hans poser”.

Dette var Salts’ poser, og Natalie var så fornøyd med dem at hun aldri byttet dem. Hun begynte med blogging, og det var da hun hørte om den nye Confidence BE®.

“Jeg fulgte mange stomifirmaer og #GetYourBellyOut la ut bilder av Confidence BE®-posene. Jeg prøvde en av vareprøvene som kjæresten min hadde, og byttet rett og slett med det samme fordi de var like gode som mine gamle poser, men med den ekstra fordelen med ulike materialer og farger.”

Natalie er en opptatt mamma til to som elsker å reise, lage mat, se filmer og være sammen med familien. Hun sier at muligheten for å ha ulike farger gjorde den helt store fordelen i livet hennes.

“Da jeg forlot sykehuset for første gang, gjennomgikk jeg garderoben min og kastet alle mine jeans fordi jeg tenkte at ‘jeg kommer aldri til å gå med disse igjen’. Jeg trodde jeg måtte gå med treningsbukser og lange topper resten av livet. Med Confidence BE® kan jeg gå med svarte jeans fordi du kan ikke se den svarte posen mot den. Det er faktisk ingen som legger merke til at den er der.”

Natalie deler opplysninger om helsen sin, livsstil og kunsten å være forelder i tillegg til å gi gode eller dårlige anmeldelser av nye produkter i bloggen sin, ‘thespooniemummy’.

“Alt i alt er jeg superglad for denne nye posen.  Jeg elsker posene fra Salts som jeg bruker nå, og dette er absolutt er stort fremskritt for dem.  Jeg kan knapt vente på neste leveranse og begynne med å samordne posene med antrekkene mine!”

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler