Photo1

Immaterielle rettigheter

Patenter og varemerker

Fullstendige lister over numre på patenter og varemerker som tilhører Salts Healthcare (PDF).

Opphavsrettigheter / Logoer og varemerker

Alle immaterielle rettigheter og merverdi til og i forhold til innholdet på nettstedet tilhører enten oss selv eller våre leverandører. Spesielt er viste varemerker registrerte og intet som er tatt med i disse betingelsene eller nettstedet skal fortolkes som innvilget ved implikasjon, innsigelsesavskjæring eller på annen måte, enhver godkjenning eller bruksrett til å bruke noen av varemerkene uten vår tillatelse. Kopiering og utskrifter av de nettsidene som inneholder varemerkene er imidlertid tillatt innenfor omfanget av godkjenningen vist nedenfor.

Du kan laste ned til en lokal harddisk og skrive ut utdrag fra nettstedet kun til personlig og ikke-kommersiell bruk.. Du kan også kopiere utdrag på nytt til andre for deres personlige og ikke-kommersielle bruk.

Du kan ikke reprodusere deler av eller hele innholdet av nettstedet i noen form eller format med mindre det til personlig og ikke-kommersiell bruk.

Du må ikke kopiere eller på annen måte innlemme eller lagre noe av innholdet på dette nettstedet på andre nettsteder, elektroniske lagringssystemer, publikasjoner eller andre arbeider (gjelder både papirkopier, elektroniske kopier og andre formater).

Du må ikke vise i ramme eller lage lenke til nettstedet eller deler av det uten vår uttrykkelige tillatelse.

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler