Photo1

Vi investerer i våre medarbeidere

Vi har forpliktet oss til å gi tilbake til andre, beskytte miljøet og støtte våre medarbeidere.

Vi investerer i våre medarbeidere

Salts Healthcare er svært engasjert i å investere i alle våre medarbeidere på alle anleggene våre rundt om i landet. Vi tar sikte på å skape et arbeidsmiljø som kontinuerlig oppmuntrer til opplæring og utvikling for å sikre at vår organisasjon en av de beste i bransjen å arbeide for. I løpet av flere år har denne forpliktelsen blitt anerkjent med verdsatte utmerkelser som Salts Healthcare har mottatt fra Investors in People (www.investorsinpeople.com).

Investors in People er en internasjonalt anerkjent akkreditering for organisasjoner over hele verden som har standarder for å lede, støtte og administrere medarbeidere godt for å oppnå bærekraftige resultater.

I Salts Healthcare har vi vært engasjert i Investors in People (IIP) i mer enn 10 år. Som en føle av vårt engasjement fikk vi november 2015 anerkjennelsen GULL-standard fra Investors in People. Dette er en velfortjent pris som gjenspeiler det harde arbeidet til våre medarbeidere og våre ledergrupper. Dette vill ikke vært mulig uten den investeringen som er foretatt for å støtte og utvikle medarbeiderne våre og dannelsen av en effektiv, deltagende og profesjonell arbeidsstyrke som kontinuerlig strever etter å være den beste i vår bransje.

Dette er en eksepsjonell prestasjon som plasserer organisasjonen vår i toppsjiktet av organisasjoner i Storbritannia, ja også utenfor landet grenser.

Samlet sett oppnådde vi 178 Evidence Requirements (ERs) av 196 mulige i en fullstendig vurdering av rammeverket vårt. Dette alene beviser investeringen og det gode arbeidet som vi er engasjert i hos Salts Healthcare.

Vi er ansett for å være en god, eller til og med for mange en “fantastisk arbeidsgiver”. Dette er en oppfatning som gjenspeiles i lav omsetning av arbeidskraft, folke blir hos oss så lenge de kan. Dessuten har vi svært lave fraværsrater og et godt rykte som “en foretrukket arbeidsgiver som oppmuntrer og utvikler personer til å bli den neste generasjonen med “hjemmelagede” eksperter.

Standarden til Investors in People understøttes av strenge vurderingskriterier og et rammeverk som gjenspeiler de siste trender for gode arbeidsplasser, vesentlige ferdigheter og effektive strukturer som kreves for å komme til topps i alle bransjer.

 

Oversikt over vurderingen

Vurderingsteamet fra IIP besøkte flere av anleggene til Salts Healthcare over hele Storbritannia og møtte mange felt- og hjemmebaserte medarbeidere personlige på et stort senter eller pr. telefon. Dette var en garanti for at de som arbeider som sykepleiere, kundestøtte, leverandører og varesjåfører i Bournemouth, Exeter, Brighton, Newcastle, Penarth og Irland alle var representert i forbindelse med vurderingen.

Mer enn 100 personer ble intervjuet i løpet av vurderingen, og det utgjør en solid numerisk representasjon av arbeidsstyrken.

Resultatene av vurderingene og intervjuene satte søkelyset på at Salts Healthcare har et positivt miljø som:

 • involvere medarbeidere i den strategiske planleggingsprosessen som ligger bak oppnåelige SMART-mål gjennom positivt lederskap
 • strever etter å inspirere og motivere medarbeidere til å bli delaktige i våre forretningsmål. En årlig rundreise blir foretatt av direktørene i Salts Healthcare til våre viktigste anlegg over hele Storbritannia og gir en presentasjon av prestasjoner og måloppnåelser i løpet av året samt samlet strategi, planer og KPIs (Key Performance Indicators) for kommende år.
 • fremmer en “åpen dør”-politikk i praksis som medvirker til at medarbeidere alltid blir hørt helt til topps i organisasjonen.

“Det som er virkelig godt er at de lytter - de lytter til oss - vi har noe vi skal ha sagt.”

 • oppmuntrer til og praktiserer bruk av coaching på alle nivåer for å støtte opp om læring av nye ferdigheter og få kunnskap om ulike aspekter av forretningsdriften.

“... det er et langt skritt for meg, dit jeg er kommet i dag, og det viser hvordan lederne mine har gitt meg tillit og støttet med - de har coachet meg frem til å komme hit - det er godt å være her.”

 • gir fleksibilitet og rom for forandringer i arbeidstiden for å dekke egne behov, og det blir verdsatt å tvers av hele organisasjonen.
 • oppmuntrer til en strategi med balanse mellom arbeid og fritid, som vi alltid prøver å forbedre. I dette arbeidet er vi stolte over å være en av  de få organisasjonene som har fått prisen ‘Health & Wellbeing’ fra IIP.

“Etter alle disse årene er jeg fremdeles glad i arbeidet mitt og for å arbeide for firmaet og ledelsen - det er min utvidede familie og jeg er stolte av dem; det er et flott firma å arbeide for også!”

 • investerer betydelige ressurser i et vidtrekkende og omfattende utviklingsprogram som anerkjenner og oppmuntrer til opplæring og utvikling av personer på alle nivåer,

“Alle lederne mine i løpet av årene jeg har vært her har lyttet til det jeg har å si, og etterhvert oppmuntret med til en karrièrevei med rom for vekst og avveksling i rollene mine.”

 • aktivt oppmuntrer til kontinuerlig forbedring. Vår tilnærming understøtter personer som kommer med ideer i den tro at de fører til handling.
 • Det er en del vurderinger som pleide å se på rom for forbedringer, inkludert IIP, ISO14000, HMS-revisjoner, besøk til andre Salts-anlegg for å se på deres metoder samt den årlige arbeidstagerundersøkelsen.

“Stort sett anser våre medarbeidere at firmaet er mottagelige for innspill, har ledere man kan tilnærme seg til, et godt arbeidsmiljø med god velvære og en familiær følelse av positiv støtte.”

Salts Healthcare fikk anerkjennelsen GULL-standard fra Investors in People og fikk prisen Health & Wellbeing’ fra IIP som et komplementært rammeverk og standard i henhold til det fullstendige rammeverket til Investors in People. Salts Healthcare tok i mot denne svært anerkjente prisen for Health & Wellbeing med stolthet i februar 2015.

Salts Healthcare har en klar målsetning om å utvikle og implementere de høyeste standarder for god standard på personalpolitikk og har utnyttet både rammeverket til Investors in People og god praksis innen helse og velvære for å oppnå dette.

Det er åpenbart en god drive på alle nivåer for å lykkes i en vellykket forretningsdrift og en organisasjon som sørger for god velferd hos våre egne medarbeidere.

Strategiene som skal få dette til å skje er klare og eies av alle medarbeidere og er skissert i vår velferdspolitikk

 • Salts' treningsstudio

Salts Healthcare har trukket inn ekstern ekspertise og utnyttet innovative finansieringskilder for å gjøre ideer til virkelighet. Dette er understreket ved finansieringen fra den regionale transportorganisasjonen CENTRO for å oppmuntre til en sunn livsstil. Dette økonomiske tilskuddet ga mulighet for å gjøre en delvis forlatt bygning om til et høyt ansett treningsstudio i Birmingham som medarbeidere kan bruke ved å betale en symbolsk årlig sum til veldedighet.

 • Salts' timer med personlig trene

Salts Healthcare bruker treningsstudioet til å gi 2 timer i uken med personlig trener til medarbeidere for å opprettholde en sunn sjel i et sunt legeme.

 • Kampanjen Sykle-på-arbeid”
 • Salts familiedag

Hver sommer organiserer Salts komité for velgjørenhet en velbesøkt familiedag som alle medarbeidere med familie og venner har glede av. Dette arrangementet er svært populært og understøtter familiefølelsen og investeringen i medarbeiderne i Salts.

 • Salts Healthcare blir kontinuerlig overvåket og vurdert gjennom våre velferdstiltak og det er en fremvoksende kultur for helse og velvære som er stadig voksende. 

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

 • Medilink logo
 • BSF logo
 • SHA logo
 • Investors in People logo
 • BHTA logo
 • UTA logo
 • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler