Photo1

Engasjert i forskning og utvikling

Vi har forpliktet oss til å gi tilbake til andre, beskytte miljøet og støtte våre medarbeidere.

British Skin Foundation

Salts Healthcare har støttet British Skin Foundation (BSF) siden 2003, og gjør det fortsatt.  BSF samler inn midler for å finansiere forskning for å finne behandlinger av hudsykdommer og hudkreft.  60 % av befolkningen i Storbritannia lider av eller har tidligere hatt en hudsykdom på et eller annet tidspunkt i livet.  Noen hudlidelser kan behandles mens andre er så alvorlige at de kan ta liv.  BSF er den eneste veldedige organisasjonen i Storbritannia som er engasjert i forskning på hud, og organisasjonen har støtte mer enn 300 forskningsprosjekter og gitt NOK150 millioner i økonomisk støtte.

 

Skin Health Alliance

Vår forskning innen hudvennlige hydrokolloider er en av grunnene til at vi er anerkjent av Skin Health Alliance i Storbritannia. SHA er den “ledende internasjonale autoritet innen hud som arbeider tett sammen med dermatologer og forskere” over hele verden. SHA deler ut sine dermatologiske akkrediteringer til produkter og tjenester hvor vitenskapelig og klinisk forskning oppfyller eller overgår strenge sikkerhetskriterier for hudens integritet. Denne akkrediteringen plasserer produktene fra Salts i samme klasse som verdens ledende hudvennlige produkter som f.eks. Olay, Bio-Oil,® Carex og Neutrogena®.

 

Forskning og utvikling

I Salts Healthcare er vi engasjert i kontinuerlig forbedring av produktutvalget vi tilbyr til kundene våre, vi investerer tungt i R&D.  Synspunktene til kundene våre er svært viktige for våre prosesser og er med på å bestemme retningen i vår produktutvikling.

Vi må ofte få hjelp fra kundene våre til forskning og utvikling av produktene våre.  Dette arbeidet omfatter spørreskjemaer til markedsundersøkelser, vurdering av produkter og fokusgrupper.  Hvis dette er noen du har lyst til å være med på, kan du fylle ut skjemaet nedenfor (gjelder bare i UK).

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler