Photo1

Det Grønne Løftet (Green Promise)

Vi har forpliktet oss til å gi tilbake til andre, beskytte miljøet og støtte våre medarbeidere.

Det Grønne Løftet ble implementert i februar 2012 og sertifisering i henhold til ISO 14001:2004 ble oppnådd i februar 2012 etter en vellykket revisjon av SGS. Dette nye Ledelsessystemet for miljø (EMS) viser vår forpliktelse til å håndtere og redusere vår miljømessige påvirkning til et minimum i tillegg til å beskytte miljøet.

Last ned og se vår Green Promise Policy.

 

ISO 14001 

ISO 14001 gir oss en systematisk tilnærming til EMS og et rammeverk for overvåking og kontinuerlig forbedring av våre miljøtiltak for å sikre beskyttelse av miljøet.

For ytterligere opplysninger om vår sertifisering, klikk på SGS-logoen.

 

Vårt karbonfotavtrykk

En av måtene vi reduserer vår miljøpåvirkning på, er ved overvåking og reduksjon av energiforbruket og karbonutslippet på alle våre firmaanlegg.

I samarbeid med Carbon Footprint Ltd blir karbonfotavtrykket vårt overvåket og beregnet hvert år for å analysere totalt forbruk og planlegging av forbedringsaktiviteter.

Siden 2012 har vi notert en kontinuerlig reduksjon av karbonutslippet på nesten hvert eneste anlegg. Denne reduksjonen har vært mulig takket være initiativer til forbedring, spesielt ved installasjon av energieffektiv belysning. Dette er en pågående prosess, og på grunn av fremtidige investeringer i LED lyssystemer forventer vi en reduksjon i energiforbruk gjennom hele det neste året.

Karbonutslippet har blitt redusert fra 4,34 tonn pr. ansatt i 2012 til 2,95 tonn i 2016.

 

Avfallshåndteringt 

Avfallshåndtering er en annen måte for oss til å beskytte miljøet.

Avfall som blir produsert i fremstillingsprosessene er inkludert i gjenvinningsprosedyrene våre for å sikre at avfallsmateriale blir skilt ut, gjenvunnet og omdannet til brennstoff.

Vår gjenvinningsprosess blir kontinuerlig forbedret og takket være det kan vi stolt annonsere at vi har nådd vårt mål med «intet avfall til søppelfyllingen» på alle anlegg som tilhører Salts Healthcare.

 

Kontinuerlig forbedring

Det Grønne Løftet har vært vellykket hos Salts Healthcare, takket være vårt engasjerte team som er svært opptatt av miljøpolitikk.

Vi oppnår dette med systematisk opplæring i innholdet i det Grønne Løftet og ved å gi informasjon til alle ansattefor å øke bevisstheten om miljøspørsmål.

År etter år består vi miljørevisjon fra tredjeparter og holder systemet med vårt grønne løfte på et høyt nivå.

I løpet av de årene vi har brukt for å utvikle Ledelsessystemet for miljø (EMS) er vi stolte over å kunne si at systemet med det Grønne Løftet er fullstendig integrert i vår forretningsdrift og er blitt en del av vår bedriftskultur.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler