Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Viktig informasjon - Koronavirus (COVID-19)

Vi forstår at mange av kundene våre kan være bekymret for den aktuelle situasjonen med Koronavirus (COVID-19) og er urolige med tanke på om de kan forvente å få stomiproduktene som vanlig.

Vi i Salts Healthcare overvåker situasjonen med Koronavirus (COVID-19) kontinuerlig. Sikkerheten og velferden til våre ansatte, kunder og partnere har alltid vært og vil fortsatt være vår førsteprioritet.

Vi følger de anbefalte retningslinjene fra helsemyndighetene og iverksetter ulike tiltak for å sikre at Salts Healthcare kan fortsette sin virksomhet og sikre at kundene mottar produktene de bestiller.

Stomiproduktene vår blir produsert i Storbritannia, og selv om produksjonsmaterialene kommer fra hele verden, er vi ikke bekymret for fortsatte leveranse av produktene våre, og vi kan ikke forutse noe som kan påvirke vår evne til fortsatt å produsere disse produktene.

Vi vil derfor anbefale at alle kundene våre fortsetter å bestille produktene som vanlig slik at vi unngår hamstring.

Noen av forholdsreglene vi har tatt så langt er:

- Vi har etablert et tverrfaglig team som aktivt overvåker situasjonen for å sikre at vi fortsatt kan produsere og levere produktene våre som normalt

- Vi fortsetter å overvåke og støtte helsen og velferden til kunder og ansatte hos Salts Healthcare

- Vi avlyser alle oversjøiske forretningsreiser

- Vi anbefaler at det ikke holdes noen unødvendige personlige møter (både internt og eksternt)

- Ansatte som kan arbeide hjemmefra, arbeider nå hjemmefra inntil videre

- Vi har innført enda strengere og mer nøyaktige prosedyrer for rengjøring og hygiene på alle anlegg

- Salgsteamet vårt har sluttet å besøke stomisykepleiere inne på sykehus

Vi vil gjerne forsikre deg om av vi overvåker situasjonen nøye etter hvert som den utvikler seg for sikre medarbeidere og kunder, og vi vil holde deg underrettet med nye oppdateringer på dette nettstedet.

Hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å kontakte oss, kan du ringe oss på tlf. 22 09 94 41.

*Sist oppdatert 19. mars 2020.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for markedsføring (hvis relevant), og for å gi deg en bedre opplevelse ved å tillate at vi husker deg og analyserer hvordan du bruker nettstedet vårt. For å akseptere informasjonskapsler, klikker du på “Godta alle informasjonskapsler”. Eventuelt kan du bare velge “vesentlige informasjonskapsler” som er påkrevet av nettstedet. Du kan når som helst klikke på vår kontrollpanel for informasjonskapsler og velge et annet alternativ.  |  Se vår retningslinjer for personvern eller retningslinjer for infomasjonskapsler

Bare godta vesentlige informasjonskapsler Godta alle informasjonskapsler