Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Salts Healthcare i Birmingham vinner Life Science-pris for sin innovasjon

Salts Healthcare har vunnet Medilink West Midlands pris for ‘Innovasjon’ og er nå i den nasjonale finalen om å bli utnevnt til det mest fremtidsrettede selskapet innen medisin og helsestell i Storbritannia. Det 300 år gamle familieeide firmaet fra Birmingham fikk anerkjennelse for forskning, design og produksjon av sitt nyeste produkt, Confidence® BE – en banebrytende stomipose med en rekke smarte egenskaper slik at brukerne skal føle seg komfortable, trygge og fri til å leve livet slik de ønsker.​

Confidence® BE Produktutvalget ble lansert for helsepersonell i oktober 2017 som følge av det største forskningsprogrammet som noen gang er gjennomført av selskapet som har 600 ansatte og kontorer over hele Storbritannia og rundt om i hele verden. Produktutvalget ble øyeblikkelig en suksess og fikk fantastisk omtale av både helsepersonell og pasienter for design og innovativ bruk av materialer samt kundevennlige egenskaper. Begrunnelsen lød: ‘Tildelt for utviklingen av en innovativ teknologi, design og prosess som har frembragt en vesentlig forbedring innen forretningsdrift og fordelene for sluttbrukerne’.

Direktøren for Medilink West Midlands, Richard Stone sa: “Vi samarbeider med life-science-selskaper hver dag og hjelper dem med deres aktuelle målsettinger, støtter deres forskning og utvikling og gir råd om innovasjon så vi kjenner godt til bredden og dybden av ferdighetene i området vårt. I dagens klima med nesten kontinuerlig politisk, økonomisk og kommersiell pessimisme og dysterhet, hyller vår pris fremragende prestasjoner og forretningsforetak som driver innovasjon som forbedrer helsestellet og livskvaliteten til pasienter.”

Philip Salt, administrerende direktør i Salts Healthcare sa: “Å si at vi er lykkelige over å få denne prisen kommer ikke i nærheten av hvordan hele forretningsområdet har det for tiden. Dette er rett og slett en anerkjennelse av den enorme reisen som hver enkelt ansatt i hver eneste avdeling har foretatt for å skape et produkt i verdensklasse. Det har vært et prosjekt som er et utstillingsvindu av design og kreativitet, internt teamwork, kjennskap til og empati med kundene våre samt produksjonsferdigheter av ytterste klasse. Helsepersonellet elsker produktet, pasientene elsker det og nå elsker sannelig våre likemenn det også.”

 

Salts Healthcare vil nå konkurrere om Medilinks nasjonale pris i april 2018. Det Birmingham-baserte firmaet er allerede anerkjent med denne prisen som et av de beste i Storbritannia, og det har 20 kontorer, 2 distribusjonssentre, et produksjonssenter samt R&D-lokaler over hele Storbritannia og distributører over hele verden. De vil konkurrere med 7 andre regionale vinnere for å bli kronet som det mest innovative selskapet innen medisin og helsestell i Storbritannia i 2017.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo