Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Salts galleri med Modern Thinking

Salts Healthcare var til stede på den årlige ASCN-konferansen fra søndag 9. til tirsdag 11. september. Denne konferansen samler stomisykepleiere fra hele Storbritannia som deltar på innlegg fra industrien, og de har anledning til å besøke selskaper innen stomipleie for å få vite mer om de siste stomipleieproduktene og relaterte tjenester.

I år var teamet på vår utstilling”Salts galleri med Modern Thinking” Utstillingen viste det absolutt siste innen moderne design innen stomipleie fra Salts Healthcare. Hveddelen av utstillingen vår hadde fokus på Confidence BE® , det prisvinnende produktet som allerede får internasjonal anerkjennelse. Sykepleierne hadde muligheten for å utforske design egenskapene til Confidence BE®, se talsmenn som elsker produktene, se korte filmer om erfaringene deres, nyte noen lette forfriskninger og undersøke den nye merkeendringen til Medilink. 

Galleriet vårt var et sted man kunne samle, lære av og dele idéer, fra delen med Design for Life , Reflection Room, Portrait Gallery, Medilink in Focus til Art Studio.

Det var nok en vellykket konferanse der vi fikk svært positive tilbakemeldinger om utstillingen vår, produktene og merkeendringen til Medilink. Stor takk til alle stomisykepleiere som deltok. Vi ser frem til hva konferansen bringer med seg neste år!

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo