Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Oppdag hemmeligheten bak bedre hudbeskyttelse med Salts formbare ringer med Aloe

Vi er glade for å bekjentgjøre at våre svært populære formbare ringer er nå forbedret og er enda mer hudvennlige! Salts formbare ringer med Aloe er nå tilgjengelige på blåresept fra 1. januar 2018.

Salts formbare ringer med Aloe er enkle å tilpasse til samme form og størrelse som stomien. Dermed får du en tilpasset og behagelig forsegling av stomien som forhindrer lekkasjer og sår hud.


Med betydelig mindre rester enn vår tidligere formbare ring...

Vi forstår viktigheten av å kunne foreta hvert eneste poseskift så hurtig og enkelt som mulig, det er derfor vår NYE Salts formbare ringer med Aloe etterlater mindre eller ingen rester ved fjerning*. Vi sammenlignet kleberrestene fra Salts formbare ringer med Aloe med våre tidligere formbare ringer, så du kan se forskjellen med egne øyne.

 

Det er naturlig bedre for huden din...

Aloe-planten har vært brukt i tusenvis av år på grunn av sine naturlige tilhelende egenskaper. Tillegget av Aloe Vera i våre hydrokolloide produkter er viktig da den er fuktighetsbevarende og dermed øker hydreringen av huden. Dette er årsaken til at Salts formbare ringer med Aloe er de første og eneste formbare ringer med Aloe Vera som lindrer, smører og beskytter peristomal hud.

Dessuten er vi den eneste produsenten av stomiutstyr som har oppnådd anerkjennelse fra British Skin Foundation og Skin Health Alliance for vår forskning innen hudvennlige hydrokolloider, den samme utmerkelsen som de største merkevarene i Storbritannia har fått. Derfor kan du være sikker på at Salts formbare ringer med Aloe er skånsomme mot huden.

 

 

Og er egnet for alle stomityper...

Salts formbare ringer med Aloe leveres 5 ulike størrelser, slik at du kan finne den som passer best. Vår NYE 35–70 mm er større og gjør det enklere å tilpasse til den formen og størrelsen du vil, og slik lager du den perfekte forseglingen gvis du har en stor stomi eller en bøylestomi.

Og, siden Salts formbare ringer med Aloe har redusert restene betydelig, passer de for alle 3 stomityper.

 

 

Alle elsker Salts formbare ringer med Aloe

Men ikke ta vårt ord på dette! Vi har spurt pasienter som allerede bruker formbare ringer om hvordan de liker Salts formbare ringer med Aloe. Og vi er fornøyde med resultatene*.

 • 95 % av de spurte var enige i at ringen enkel eller svært enkel å fjerne fra huden
 • 90 % av de spurte mente at de hadde lite eller ingen rester på huden da ringen ble tatt av
 • 87 % av de spurte var enige i at ringen festet seg umiddelbart eller i løpet av 30 sekunder til huden
 • 81% av de spurte var enige i at ringen var meget komfortabel i bæretiden (og ytterligere14 % mente at ringen var ganske komfortabel i bæretiden)
 • 80% av de spurte var enige i at ringen var enkel eller svært enkel å tilpasse
 • 80% av de spurte var enige i at ringen var meget fleksibel i bæretiden (og ytterligere15 % mente at ringen var ganske fleksibel i bæretiden)

*Upubliserte data fra Salts Healthcare

 

Slik tilpasser du Salts formbare ringer med Aloe med 4 enkle trinn

Det kunne ikke vært enklere å tilpasse Salts formbare ringer med Aloe. Det er bare å tilpasse og plassere ringen og deretter sette posen på som du pleier, uten å varme opp ringen på forhånd.

Du kan få vite mer om Confidence® BE og bestille vareprøver her.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

 • Medilink logo
 • BSF logo
 • SHA logo
 • Investors in People logo
 • BHTA logo
 • UTA logo
 • SGS logo