Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Gir endringer i livet Paul og Martin

I vår siste serie vil vi dele pasienters møter med medarbeidere fra Salts Healthcare for å drøfte Confidence BE®. Vi vi nå dele vår neste historie med deg.
Markedsundersøkelser var svært viktige under utviklingen av Confidence BE®. Spørsmål som ble stilt til pasienter i forbindelse med fokusgrupper var til hjelp for oss for å finne ut om visse aspekter ved posen. Valg av farger var et betydelig diskusjonstema – utfallet av disse diskusjonene førte til at vi lanserte Confidence BE® i 3 forskjellige farger: svart, hvitt og sand.

“Jeg har etterlyst forskjellige farger i årevis. Jeg har alltid ønsket meg noe som matche hudfargen min.”

Det var det Paul som sa: en Confidence BE®-bruker med nyoppdaget frihet etter lansering av den svarte Confidence BE®-posen. Paul møtte Packing Team Leader Martin Farrell ved distribusjonssenteret vårt for å ta en prat om hvordan livene deres ble sammenflettet. De hadde aldri møtt hverandre, men Martin er med i det teamet hos Salts Healthcare som passer på at Paul får de stomiposene og tilleggsproduktene ha trenger, n år han trenger dem.

Martin og Paul fant hverandre fort og snakket om alt mulig, inkludert deres felles sportsinteresse og hobbyene deres. De snakket også om Confidence BE® og oppdaget hvordan arbeidet til hver enkelt medarbeider hos Salts er forbundet hver eneste pasient.

“Medarbeiderne bør møte flere pasienter og innse...bak hver eske er det en personlighet.”

Deretter ville Martin vite mer om Paul iog reisen hans For Paul var det å ha en stomi en skremmende tanke. Han skammet seg over posen – men alt endret seg med Confidence BE®. Paul synes de er komfortable å gå med, er imponert over filteret og synes ikke de er så bråkete som der gamle posene var. Med der er valget mellom 3 forskjellige farger han liker best. Paul hadde etterlyst poser i forskjellige farger i årevis. Nå ser han at den svarte posen kan matche hudfargen hans, og det gir ham den selvtilliten han manglet tidligere.

“Nå kan jeg gå med hva jeg vil, og jeg er stolt av det jeg går med. Jeg er stolt av designet. Jeg liker enkeltheten med posen, fargen, den gir meg selvtillit.”

Paul og Martin snakket deretter mer om medarbeidere og pasienter, og de forsto hvor sammenkoblet de egentlig er. Fra en pasients ståsted kan Paul forstå hvor viktig det er å få utstyret levert, fra meldinger, e-poster og telefonsamtaler helt frem til leveransen ankommer. For Martin er det fint å se de ulike tennene i tannhjulet som heter Salts som alle jobber sammen for å komme frem til ett resultat, og se hvordan hans team bidrar til livskvaliteten hos pasientene.

For å se mer av samtalen mellom Martin og Paul, kan du klikke på denne lenken: https://www.youtube.com/watch?v=4_H8oQvR2qU&t=11s

For å markere lanseringen av Confidence BE®, vil vi dele historier som historien med Martin og Paul der medarbeidere fra Salts Healthcare møter pasienter for å snakke om hvordan de er involvert i Confidence BE®. Vi lager produktene, men vi glemmer aldri at utstyret vårt er for virkelige mennesker. Les flere historier som dette her.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo