Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Gir endringer i livet Jackie og Michaela

I vår siste serie vil vi dele pasienters møter med medarbeidere fra Salts Healthcare for å drøfte Confidence BE®. Vi vi nå dele vår neste historie med deg.

Som en del av utviklingsprosessen med Confidence BE®, ble det avholdt en rekke møter med fokusgrupper med pasienter for å drøfte ulike aspekter med den nye posen. Pasienter ble spurt om nåværende design, deres synspunkter på disse og meningene deres om en rekke prototyper som vårt designteam og ingeniører har fremstilt. Tilbakemeldingene fra disse fokusgruppene var svært verdifulle i utviklingen av Confidence BE®.

“Jeg kan med hånden på hjertet si at når det gjelder Confidence® BE, er nok nesten 1 % av meg igjen i posen.”

Det er altså her Jackie kommer inn. Jackie var svært involvert i fokusgruppene for Confidence BE® allerede fra begynnelsen. Stomisykepleier fra Salts – Innovasjon, Michaela Parker, tok en tur innom henne for å ta en kopp te og en prat for å drøfte Jackies rolle i utviklingen av Confidence BE®. De to begynte å snakke om fokusgruppene og hvordan det føltes å bli invitert for å delta. For Jackie var det fantastisk å få snakke om hva hun ønsket fra et produkt, og hun nevnte hvor flott det var å “bare få snakke”.

“Jeg følte meg veldig spesiell da jeg ble spurt om å delta i en fokusgruppe... å bli invitert for å legge frem tankene mine og spurt om hva jeg ville, det var så flott.”

Michaela vet akkurat hvor viktige fokusgrupper er for både Salts Healthcare og pasientene. Som stomisykepleier fra Salts – Innovasjon, er Michaelas rolle å være pasientenes stemme – å ta vare på kommentarer og innspill fra pasienten og videreformidle dette til teamet hos Salts Healthcare så de kan lage bedre produkter. Fokusgruppene er også med på å fylle dette gapet, og dette er grunnleggende for videre produktutvikling.

Samtalen dreide deretter til  stomioperasjoner og Jackies reise. For en som  har hatt stomi i 29 år, har det ikke alltid vært en enkel reise. Jackie har alltid vært en positiv person, men tilpasningen til et liv med stomi var tungt for mannen hennes. De var nygifte, og hennes partner måtte kjempe for å venne seg til forandringen. Vendepunktet for både Jackie og mannen hennes var en stomisykepleier som hjalp mannen hennes med å forstå at stomien hadde reddet livet hennes. Det var først etter dette at Jackie kunne komme videre i livet sitt.

For å se mer av samtalen mellom Jackie og Michaela, kan du klikke på denne lenken: https://www.youtube.com/watch?v=o42kztOLcEA&t=8s

For å markere lanseringen av Confidence BE®, vil vi dele historier som historien med Jackie og Michaela der medarbeidere fra Salts Healthcare møter pasienter for å snakke om hvordan de er involvert i Confidence BE®. Vi lager produktene, men vi glemmer aldri at utstyret vårt er for virkelige mennesker. Les flere historier som dette her.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo