Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

Gir endringer i livet Iain og Andrea

I vår siste serie vil vi dele pasienters møter med medarbeidere fra Salts Healthcare for å drøfte Confidence BE®. Vi vi nå dele vår neste historie med deg.
For første gang spilte sosiale media en stor rolle i kommunikasjonen med andre mennesker om Confidence BE®. Det var en overveldende respons på sosiale media som var sammenfallende med at produktet var tilgjengelig. Pasientforeninger anbefalte Confidence BE®, mennesker snakket om det i ulike fora, det var vurderinger fra bloggere som som medførte mange forespørsler og det var populær plattform for mennesker for å få vite om lanseringen.

“Jeg så de svarte posene på Twitter ...i løpet av noen dager prøvde jeg noen vareprøver og la dem inn i min bestilling. Jeg bare elsker dem!”

Møt Andrea Robson, som først fant ut om Confidence BE® på Twitter. Andrea møtte Iain Powner, Head of Research, Quality and Regulatory Affairs som var en viktig medspiller i utviklingen av Confidence BE® ®. De pratet om stomiposer over en kopp kaffe.

Andrea innledet samtalen ved å dele sin historie med Iain. Andrea fikk ulcerøs colitt allerede da hun var 6 år, men utsatte operasjonen til hun var 18 år for å kunne gjøre en dansekarriere. Dessverre, i 2016 ble hun diagnostisert med tarmkreft og måtte fjerne tykktarmen, derfor fikk hun en ileostomi. Men fremtiden ser lys ut for Andrea. Hun er klar til å gå tilbake i arbeid, og med Confidence BE® er hun ikke engstelig for å fortsette med livet.

Etter å ha hørt på Andreas historie, fortalte Iain om sin rolle hos Salts og sitt bidrag til utviklingen av Confidence BE®. Iain forklarte hvordan de tilnærmet seg Confidence BE®, at de ville finne ut hvordan det er til enhver tid for en som lever med en stomi – fra tidlig morgen til sen kveld for å kunne være innovative. For Iain er utviklingen av poser enda mer relevant siden hans mor har en ileostomi. Siden han arbeider hos Salts Healthcare, er Iain oppmerksom på hvordan hans mor takler dette, og det er enda mer motiverende for å produsere kvalitetsprodukter.

“Min jobb er å lede forskningen, å identifisere kundenes behov, skape produkter og hjelpe kundene på deres reise. Å stille og forhåpentligvis kunne besvare spørsmål.”

Andrea ville deretter vite mer om prosessen med å lage Confidence BE® og hvordan Salts lyktes i å lage en pose som ikke ser ut som medisinsk utstyr. For Iain var dette en alle tiders tilbakemelding. Iain forklarte hvordan man aldri kan være sikker på at det blir helt riktig og tiltalende for alle, men man må jo bare se hva som er mulig.

“Vi prøver å sette oss selv i deres situasjon...ting som å matche fargene med undertøyet.”

Andrea for hvorfor det var den svarte posen hun ville prøve først da hun så posene på Twitter. Men det er ikke bare fargen Andrea liker. Det er teksturen, det faktumet at de ikke veier så mye, at de er deilige å ta på, komfortable å gå med og at hudplaten passer så godt på magen – “Jeg elsker dem.”

For å se mer av samtalen mellom Iain og Andrea, kan du klikke på denne lenken: https://www.youtube.com/watch?v=4_H8oQvR2qU&t=11s

For å markere lanseringen av Confidence BE®, vil vi dele historier som historien med Iain og Andrea der medarbeidere fra Salts Healthcare møter pasienter for å snakke om hvordan de er involvert i Confidence BE®. Vi lager produktene, men vi glemmer aldri at utstyret vårt er for virkelige mennesker. Les flere historier som dette her.

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo