Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

#CelebrateOstomy på verdens stomidag!

Verdens stomidag blir markert hvert 3. år, og i år vil industrien og stomipasienter over hele verden feire dagen den 6. oktober. Hensikten med dagen er å øke bevisstheten rundt mennesker som lever med stomi for å forbedre deres livskvalitet.

Temaet i år er “Snakk ut om livsendringer” som fremmer tanken om å ha åpne samtaler om livet med stomi og opplyse dem som ikke har det for å bidra til mestring og leve det gode liv.

For å feire verdens stomidag har vi startet en kampanje der vi oppfordrer alle som lever med stomi til å sende inn en video med seg selv der de snakker om livet med stomi. Med #CelebrateOstomy oppmuntrer vi mennesker til å gi gode råd og dele erfaringer med livet med en stomi.  

Den mest gjennomgående responsen var “Hvis jeg ikke hadde hatt en stomi, ville jeg ikke vært her”. Denne kraftfulle meldingen understreker den enorme innvirkningen en stomi har fordi en stomioperasjon er ofte en livreddende operasjon.  

Vi har laget en videomontasje av alle videoresponsene vi fikk, og denne forteller om mennesker som lever med stomi, verdsetter livet og er aktive.
Vi vil sende en stor takk til alle som bidro til kampanjen #CelebrateOstomy og sendte inn videoer til oss. Deres ord om positivitet og motivasjon er en inspirasjon for alle mennesker. 

En av våre favoritt-sitater kommer fra Bryce, en bemerkelsesverdig mann, som sier:

“Når en vond hendelse rammer deg, har du 3 alternativer –
Du kan la den definere deg
Du kan la den ødelegge deg
Eller du kan la den gjøre deg sterk.”
Med disse ordene, gratulerer med verdens stomidag, og husk på å snakk ut!

 

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo