Photo1

Noe nytt?

Hold øye med vår nyhetsoppdatering der vi skriver om alt som skjer i verden med Salts Healthcare.

 
Blog Image

82 år gammel inspirasjon som kjører på frihjul samler inn £4300 til veldedighet.

Brian Graham; 82, ivrig syklist, nylig kreftpasient og ny bærer av Confidence BE® har akkurat, i den unge alder av 82, syklet fra London til Paris på 4 dager for å samle inn penger.  Han samlet inn utrolige £4372.64 til Leeds Cancer Centre som takk for at sykehuset i Yorkshire reddet livet hans og mange andre.  Fire dager, en fergeoverfart og 53 mil i sadelen, uten ett eneste problem med posen.  Brian syklet triumferende rett opp til under Eiffeltårnet, og Salts er stolte og privilegerte over å ha sponset Brian under denne utrolige sykkelutfordringen...her er hans historie.

Brian har syklet hele livet. Hans første sykkel var en “firmasykkel”....som 12-åring leverte han dagligvarer for den lokale kolonialbutikken. Han sparte nok av lønnen sin til å kjøpe en Hercules, med bukkestyre og 3 gir på avbetaling (moren hans var kausjonist) som var litt vanskelig å sykle på, særlig uten flettverkskurv foran. Vi hopper 70 år frem i tid – via hæren, ekteskap med Anne, eier av et byggefirma og 2 barn, og han sykler ennå... men i 2016, som Brian uttrykker det, kunnehjulene falt av.

I 2016 bodde Brian og Anne på den vakre landsbygda i North Yorkshire. Brian fra Yorkshire sier:

“Jeg syklet til Grassington, til legen for å ta en blodprøve.  Kl. 3 om natten, neste morgen fikk jeg telefon fra sykehuset som hadde sett på blodprøvene og beskjed om å stå opp med én gang, drikke en kopp med sterk te og spise toast, og jeg skulle oppsøke lege med en gang om morgenen... de mistenkte at jeg hadde tarmkreft, og det så ikke særlig bra ut. Etter konsultasjonen hos legen ble jeg henvist til sykehuset i Airedale der diagnosen ble bekreftet, og jeg kom i hurtigkøen for behandling.”

Han fortsetter:

“Som du sikkert kan tenke deg, var det en eneste tåke.  Jeg var i god form og frisk. Jeg syklet, spilte tennis og hadde en sunt kosthold, men jeg hadde en stor tumor som lå nær den muskelen som støtter bekkenet, og de måtet fjerne den.

Brian begynte på 6 uker med kjemoterapi og strålebehandling for å krympe tumoren så den ikke skulle berøre musklene hans, deretter var det 6 uker til med venting for å se om tumoren hadde krympet tilstrekkelig slik at nedre delen av tarmen kunne fjernes, og det ble lagt ut en ikke-reversibel stomi. Brian lå 3 dager på intensivavdelingen og deretter 3 dager til på sengeavdelingen før han fikk komme hjem. 

“Jeg tror ikke jeg lå så lenge på sykehuset,” smilte Brian “Man må være positiv, beholde troen og være så heldig å bli godt passet på av en fantastisk gruppe av leger. Jeg hadde også en utrolig stomisykepleier som het Sarah, og hun foreslo at jeg skulle bruke Salts Natural Advance.  Hun var fantastisk – hjelpsom, kunnskapsrik og alltid til stede for å gi gode råd”

Etter traumet med operasjonen bestemte Brian og Anne at det var på tide å flytte nærmere familien som bodde på sørkysten. De hadde tidligere besluttet at de skulle flytte, men operasjonen gjorde det mer aktuelt. Etter å ha lett i områdene rundt Bournemouth, Poole og Dorchester, fant de en vakker landsby i Dorset som de nå kaller “hjemme”.. Mens de lette etter et nytt hjem og bodde hos slektninger, deltok Brian og Anne på en åpen dag med Salts Medilink og fikk se demonstrasjon av den nye Confidence BE®.  Brian bestemte seg for å bestille noen vareprøver...han var allerede en Salts-bruker og tenkte at det var verdt å prøve noe som ble betegnet som et revolusjonerende produkt.

Brian sa dette om hvordan den virker:

“Den er enklere å bruke, kleberen virker godt...jeg føler at den er en del av meg.”  Brian bruker et støttebelte når han sykler.  “Jeg har heller ingen problemer.  Jeg er varm, jeg er kald, jeg svetter, og de konstante bevegelsene har ikke vært noe problem. Jeg føler meg også trygg fordi borrelåsen er sterkere.”

Så hvorfor gjennomførte Brian denne utrolige utfordringen?  Han sier:

“Jeg ble inspirert etter å ha tilbragt en kveld omkring den nye MR-simulatoren (magnetisk resonans) ved Leeds Cancer Centre.  Jeg tenkte jeg kunne hjelpe til, og siden jeg er en ivrig syklist var det bare en ting å gjøre...sykle på sykkelen min.  Og hvis du først skal gjøre noe, kan det like godt være noen stort som er en utfordring.  Jeg tenkte på å sykle fra Leeds til mitt nye hjem i Dorset, men det er farlig siden folk kjører så fort på disse veiene (jeg syklet en gang fra Yorkshire til sørkysten og tilbake igjen på en uke da jeg var ung).  Så kom jeg over en organisert tur med en planlagt sykkelrute og støtte fra helsepersonell underveis.  Man betaler for tjenestene og ekspertisen deres for å få fred i sjelen og da kan man jo samle inn penger til dem.  London til Paris hørtes spennende ut, så jeg meldte meg på.”

Da Salts fikk høre om Brians utfordring, sponset selskapet ham og har fulgt fremgangen hans både i treningsprogrammet og langs sykkelruten på 53 mil.  Brian sier:

“Dag 1 var steinhard.  Bakkene fra South Downs til Dover, regn og 5 timers forsinkelse for å komme ombord i fergen var slitsomt  Vi kom ikke til sengs før kl 1. om morgenen.  Men været på dag 2 var fantastisk, og vi fikk se mange vakre steder.  Ankomsten til Paris var både følelsesfylt og tilfredsstillende på samme tid.  All treningen på forhånd lønte seg, og jeg samlet inn mye mer penger enn jeg trodde jeg skulle gjøre.”

“Og den nye Confidence BE®-posen virket som den skulle…men det visste jeg jo.  Det var skrekkelig og vått i England, men så varmet solen godt i ryggen på turen gjennom Frankrike.  Vi hadde store temperaturvariasjoner, svette og fuktighet i tillegg til 7 timer i sadelen og 13 mil hver dag presset kroppen min til det ytterste, men jeg merket ikke at posen var der.  Jeg tenkte ikke på den...jeg var så opptatt med å tenke på alt som lå foran meg.  Ingen visste at jeg hadde en pose, ingen behandlet meg annerledes...de bare visste at jeg skulle samle inn penger.  Jeg var bare en vanlig fyr den store gruppen med syklister som jo alle hadde sine grunner for å gjennomføre denne bedriften.”

Vi var 50 stykker fra hele verden, inkludert folk fra Australia, Amerika, det var folk fra ulike søramerikanske land og Europa.  Brian sier: “Det var virkelig en global hendelse. Klengenavnet mitt var ‘bestefar’, man mange kalte meg ganske enkelt en ‘legende’.  

Vi kunne ikke vært mer enige med Brian.  Alle host Salts er ydmyke over å høre om prestasjonen din for å samle inn penger, og vi er stolte over å ha sponset deg.. Du kan fremdeles sende inn penger. Gå til: www.justgiving.com/fundraising/brian-graham3 

Her er håndfaste opplysninger om sykkelrittet til Brian ...82 år gammel med en stomi:

Brians alder: 82
Sykkelrute:  London til Paris via Dover…500 km
Tidsrom: 4 dager på å fullføre
Påkrevet gjennomsnittsfart for å rekke frem i tide: 16 km/t
Etappe– gjennomsnittsdistanse: 125,13 km
Totalt antall høydemeter: 4 696 meter

Del historien din

Alle har en historie å fortelle, og vi vil svært gjerne høre din! Del historien din her for å inspirere andre i din situasjon.

Del historien din

Suzanne

Våre partnere og akkrediteringer

  • Medilink logo
  • BSF logo
  • SHA logo
  • Investors in People logo
  • BHTA logo
  • UTA logo
  • SGS logo